.

.

Edukativne igračke za godinu dana deformacija dinosaura igračka za dječji automobil za dječji automobil, otporni na rasing trkački dječački igrački poklon edukativne igračke za godinu dana stare dječake plastike

Edukativne igračke za godinu dana deformacija dinosaura igračka za dječji automobil za dječji automobil,

Ocjene kupaca:

KM 6.50
Od robe
U skladištu

Udarna deformacija Dinosaur igračka za dječji automobil otporni na kasu otporan na rasing Boy igrački automobil poklon automobila
Opis :
[Auto-transformacija] Dinosaur automobil je igračka koja kombinira dinosaura i automobil! Automatski će postati dinosaur nakon udara! Nakon deformacije, nastavit će se rotirati zbog snage : [Zaštita okoliša i sigurnost] Nije potrebna baterija, vožnja inercijom je dobra za djecu da se sigurno igraju [sigurno i izdržljivo] koristeći visokokvalitetni ABS plastični i Okolišne boje bez mirisa, tijelo automobila je čvršće i izdržljivije Veličina : 12,5x6x8 cm. Vrlo pogodno za djecu starije od 3 godine za igru.
[Najbolji poklon igrački za dječake] Košarica dinosaur je savršena igračka za djecu stariju od 3 godine. To je najbolji izbor poklona za Božić ili rođendan. Pružamo najkvalitetnije proizvode i najbolju korisničku službu.
Paket uključuje : 1 x dinosaur deformirani automobil
Napominjemo, ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavača. Očekivana isporuka je 10-15 dana. Odrezi za odmor, čineći svečanu atmosferu. To je najbolji poklon za vas i vašeg partnera i prijatelja. Izrađen je od visokokvalitetnih materijala, nema nikakve štete vašoj koži.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji