.

.

Božićni origami papir za obnaljki preklopni papir DIY dječji ručni papir

Božićni origami papir za obnaljki preklopni papir DIY dječji ručni papir

Ocjene kupaca:

KM 8.99
Od robe
U skladištu

Opis
Želite li imati smiješno vrijeme sa svojom djecom kod kuće u Božiću? Da li još uvijek razmišljate kako dodati više zabave dok poboljšavate svoje dječje praktične sposobnosti? Ovaj set za božićne diy paper može zadovoljiti vašu potrebu. Možete ih koristiti za izradu dizalice, aviona i drugih oblika koji bi mogli biti sjajni ukras festivala. Donijet će vam veliku zabavu. funkcije
. - Boja : kao što je prikazano. - Materijal : papir. - Veličina : O 15. - Šareni papir je jednostavan za oblaganje pomoću vaše mašte. - Odštampano božićnim uzorkom, savršeni su za origami, papirnu umjetnost, pletene zanate i još mnogo toga. - Gotovljeni obrt ovog rada savršen je izbor za božićnu dekoraciju, proslave, zabave, dom, spavaću sobu ili odmor. - Pomozite djeci da razviju sposobnost koordinacije ruku i poboljšanju njihove inteligencije. - Odlično za vrtić, škole, roditeljske centre, rukotvorine, kuće, dom itd.
Šareni papir je jednostavan za savijanje pomoću vaše mašte . Odštampan sa božićnim uzorkom, oni su savršeni za origami, papirnu umjetnost, DIY zanata i više . Gotov obrt koji je napravio ovaj rad je savršen izbor za božićnu dekoraciju, proslave, zabave, dom, spavaću sobu ili odmor.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji