.

.

Homchum izolirana torba za ručak za žene - ručak za višekratnu upotrebu BO za uredsku radnu školu Piknik plaža - propucava hladnjak tota torba za ručak za ručak s podesivim remen za rame - 10l

Homchum izolirana torba za ručak za žene - ručak za višekratnu upotrebu BO za uredsku radnu školu Piknik

Ocjene kupaca:

KM 2.33
Od robe
U skladištu

Dame / muškarci toplotno izolirana ručak s mekim hlađenjem tote tote 10l, podesivi remen za rame
Značajka :
Trajna i teška i teška križa od 600 D vodootpornog i antifouling Oxford tkanina, što je izdržljivo , vodootporan i jednostavan za čišćenje
Premium obloge i patentni zatvarač : Unutarnja obloga vreće za ručak izrađena je od EVA folije, što je sigurno i ekološki prihvatljivo. Unutrašnjost vreće čvrsto je zapečaćena da bi se bolje održala temperatura hrane. Istovremeno koristimo visokokvalitetne patentre za minimiziranje mogućnosti patentnih zatvarača.
Dugoročna izolacija : ugrađeni 5mm visokokvalitetni biser pamuk, koji pokriva sve smjerske efekte za vašu hranu Ili napitak, a može zadržati hranu i piće cool ili topli 5 sati.
Praktičnost : Torba za ručak dizajnirana je za maksimalnu efikasnost pohrane. 1 glavni zatvarač sa zatvaračem, 1 prednji džep sa zatvaračem, 2 mrežaste džepove, ne samo da vam daju dovoljno prostora za pohranu hrane, već i prikladno za pakiranje uređaja za punjenje, kartice i mobilne telefone, salvete, boce za pribor za jelo, žvakaće gume, ili druge male stvari koje vam treba svaki dan.
Lako i zgodno : 10,23 L * 7,48 W * 8,66h inč, 10l.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji