.

.

Okrugli oblik tkani cvjetni privjesak ukrasni kućni viseći košara za cvijeće

Okrugli oblik tkani cvjetni privjesak ukrasni kućni viseći košara za cvijeće

Ocjene kupaca:

KM 6.00
Od robe
U skladištu

Opis
Ovaj je proizvod viseće dekorativne cvjetne košarice, izrađene od izdržljivog. Materijal, sa dobrom kvalitetom i praktičnošću, a može se dugo koristiti. Vrijeme je bez lako oštećenja. Moderni dizajn čini ga. Dobar ukrasni efekat i može stvoriti toplu i romantičnu atmosferu. Možete koristiti njegov cvjetni raspored ili ukrasiti sobu. funkcije
. -Kolor : Kao što je prikazano
. -Materijal : željezo, biljna vlakna
. -Elegantna i izvrsna cvjetna košara na zidu dodat će prekrasan pogled na vašu sobu. - Dizajn je razuman, siguran i izdržljiv, a može dobro ukinuti sobu i održavati male cvijeće i biljke. -Ima ima širok spektar primjene i vrlo je pogodan za vašu spavaonicu, dom, ured itd. - Ima jednostavan način ukrasa i može se lako urediti na zidu. -Okselentna izrada čini da ima jednostavne boje i prekrasan stil, a izgleda osjetljivo.
Elegantna i izvrsna cvjetna košara na zidu dodat će prekrasan pogled na vašu sobu . Dizajn je razumna, sigurna i izdržljiva i Može dobro ukinuti sobu i održavati male cvijeće i biljke . Ima širok spektar primjene i vrlo je pogodan za vašu spavaonicu, dom, ured, etc . Ima jednostavan način ukrasa i može se lako urediti na zidu .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji