.

.

Sretan rođendan TOPER Birthdac Dekorativni topper rođendanske torte

Sretan rođendan TOPER Birthdac Dekorativni topper rođendanske torte

Ocjene kupaca:

KM 6.00
Od robe
U skladištu

Opis
Želite pronaći neke posebne ukrase za torte za zabavu? Ovo će vam biti dobar izbor. Izvrsni dizajn pružit će vašu tortu prekrasan izgled. Može se koristiti za razne rođendanske zabave. Kada ih stavite na kolače ili druga ukrasna mjesta, oni će vam dobro raspoložiti. Karakteristike
. - Materijal : PU, papir
. - Veličina : 15. - Sretna tema za rođendan čini ga pogodnim za ukrašavanje rođendanske zabave, što djecu dovodi donošenje više zabave. - Topper torta je mali i izvrstan, jednostavan za pohranjivanje i korištenje, a donijet će više atmosfere na vašu tortu. - Kreativni i zanimljivi toppiri su praktični dodaci za ukrašavanje torte koji vam mogu donijeti zabavniju. - Možete koristiti TOTA TOCER da biste bolje ukrasite torte i deserte za rođendanske zabave. - Pogodno za slanje kao poklon za prijatelje ili porodicu, oni će voljeti njegovu izvrsnu izradu i detalje.
Srećna tema za rođendan čini ga pogodnim za ukrašavanje rođendanske zabave, dovodeći više zabavnije djeci. i izvrstan, jednostavan za pohranjivanje i korištenje, a donijet će više atmosfere na vašu tortu. Kreativni i zanimljivi topke su praktični pribor za ukrašavanje torte koji vam mogu donijeti zabavniju.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji