.

.

Set DAN PATRICK-ov dan zanat za navlake za zanat djece ogrebotina-art kit ogrebotine papira

Set DAN PATRICK-ov dan zanat za navlake za zanat djece ogrebotina-art kit ogrebotine papira

Ocjene kupaca:

KM 8.26
Od robe
U skladištu

Opis
Teme tematske ogrebotine sv. Patrika napravljene su od papira sa crnom površinom i sigurni su za upotrebu. Okrećite crnu površinu od tada će doći do šarenog sloja. Možete raditi vlastiti papir za ogrebotine i navući svoje omiljene riječi, uzorke i brojke na njemu. Veliki Day Day St. Patrick za vašu djecu, porodice, prijatelje, suradnike. Karakteristike
. - Boja : kao što je prikazano. - Materijal : bambus, bijeli karton, vrpca. - Veličina : 16. - Rigorozni proces, odabrano je dobra proizvodnja materijala, naizgled jednostavna, ali svuda je osjetljiva. - Sa dizajnom dana Svetog Patrika, može stvoriti jaku atmosferu za odmor. - Ovo je pogodan poklon za djecu na Danu Svetog Patrika kako bi im pomogli da provode sretan odmor. - Gotovo slikanje ogrebotine može se koristiti kao ukras za zabavu Svetog Patrika, praktično i lijepo. - Pogodno za zabave, zanatske projekte, porodične zabave, časove umjetnosti, školskim projektima.
Rigorozni proces, izabrana dobra proizvodnja materijala, naizgled jednostavna, ali svugdje, može stvoriti tematsku tematsku temu, može stvoriti Snažna odmor za odmor. Stranke, zanatski projekti, porodični zabavni dani, klase umjetnosti, školski projekti.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji