.

.

Drveni privjesci za ribu Havaji stil viseći dekor dekor

Drveni privjesci za ribu Havaji stil viseći dekor dekor

Ocjene kupaca:

KM 8.00
Od robe
U skladištu

Opis
Ova je stavka viseći ukras koji je izrađen od premium materijala sa dizajnom oblika ribe. Viseći na vratima, sobi, automobilu i vrtu, izgleda vrlo osjetljivo i lijepo. Savršen poklon za vaše dječake i djevojke. Može se koristiti i kao fotophops i zatvoreni ili vanjski ukrasi. funkcije
. -Materijal : drvo
. - izrađen od premium materijala, izdržljiv za dugotrajnu upotrebu. Možete se sigurno koristiti. - Dizajn sa dizajnom ribljeg oblika, šik i jedinstvenim za dekor. - lagana i prenosiva, možete li to u kući, vrtu. Čak i možete ga staviti na svuda. - jedinstvena i lijepa viseća stavka za ukrašavanje vaše dječje sobe ili zida. Može pustiti vašu kuću ljepšim. - slatki poklon za vaše dječake i djevojke. Osjećat će se vrlo sretno.
Napravljen od premium materijala, izdržljiv za dugotrajnu upotrebu. Možete se sigurno koristiti. Pa čak i možete ga staviti svuda . jedinstvena i lijepa viseća stavka za ukrašavanje vaše dječje sobe ili zida. Može pustiti vašu kuću ljepše . slatki poklon za vaše dječake i djevojke. Osjećat će se vrlo srećnim.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji