.

.

[ALIGAMENT] Tiho blender Top Profesionalni rezač tijesta Teški alat od nehrđajućeg čelika

[ALIGAMENT] Tiho blender Top Profesionalni rezač tijesta Teški alat od nehrđajućeg čelika

Ocjene kupaca:

KM 2.33
Od robe
U skladištu

Blender tijesta Top profesionalno sekač od nehrđajućeg čelika sa teškim nehrđajućim čelikom : Opis : Hoće li biti šokiran visokokvalitetnim i želite da pečete više tako da ga možete koristiti, što je na kraju zdravije za vas i vašu porodicu Pripremite se za bolju teksturu i ukus iz svih svojih pekeda robe. Napravite plakirnije i lepršave kekse, pite kore, tijesto pizze, scones, peciva i još mnogo toga. Bićete zadivljeni koliko brzo ovaj alat funkcionira za ujednačene komade maslaca pomiješane u brašnu koji stvara bolji, Yummier krajnji proizvod.
Pitaćete se kako ste ikada upravljali bez njega - teška, bez ikakvih teških i smanjenja Prekrasno kroz hladno maslac, čineći to obaveznim alatom ako se pečete. Ne gubite vrijeme ili trud koristeći vilicu ili krumpir samo da biste dobili pola rezultata.
Nema više bolnih ruku i zglobova - udobna mekana drška koja se savršeno uklapa u male do srednje veličine - i neće te napraviti umorna nakon upotrebe. Možete učiniti više bez brige za ruku i zamot zgloba. Gusta guma je mnogo sigurnija od plastike i jednostavna na onima sa artritisom. Beskrajan!
materijal : guma, nehrđajući čelik
Veličina : 12 * 10,8 * 4cm - Sadržaj paketa : 1 * Blender - Tiho Blender Top Profesionalni rezač od nehrđajućeg čelika.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji