.

.

Držač za kucanje na drva Zidni viseći organizator pravokutnik pravokutni oblik Ključni nosač Kuke kaput vješalica za uređenje kaputa za ukrašavanje

Držač za kucanje na drva Zidni viseći organizator pravokutnik pravokutni oblik Ključni nosač Kuke kaput

Ocjene kupaca:

KM 2.00
Od robe
U skladištu

Značajke :
1 Izrađen od drveta, ovaj zidni kukir je jedinstven dizajn i dobro napravljen s ručno rađenim graviranjem, što daje vaš kućni vintage izgled, čineći da vaša kuća izgleda klasično i elegantno. Donesite šarm francuskog stila zemlje i toplinu u svoj prostor sa našim opuštenim i ugodnim zidnim stalak za francuski seoskim kućama. Kuke slatke kapute i rustikalni stil čine ovaj savršeni stalak za zidni kaput. Dodajte dodir rustikalne ljepote na svoj ulaz, hodnik, kuhinju, ormar, spavaću sobu ili bilo gdje drugdje. Kuke za montažu zida su ukrasne i funkcionalne, i istovremeno. Lako možete objestati svoje ključeve i druge predmete, a smanjuje šanse za gubitak ključeva. Ova ukrasna umjetnička djela savršen je artikl za poklopcu jer je savršen spoj ljepote, motivacije i umjetnosti. Možete dati nikome, svojim prijateljima, kolegama itd.
Specifikacija :
Materijal : drvo
Boja proizvoda : bijela, plava
Veličina proizvoda : 20 x 2 x 14cm, 22 x 5 x 15cm, 25 x 5 x 10cm, 22 x 3 x 15cm
Težina proizvoda : 162g, 180g, 230g, 235g
Paket uključen :
1 x zidni viseći kuke Ekološki materijali. Cijena i kvaliteta. Lijep dizajn za ukrašavanje festivala. To je rešeni poklon za Božić, Novu godinu, zabavu, vjenčanje.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji