.

.

Rezač za crić francuski pržite krompir za rezanje klizača alat za rezanje krumpira

Rezač za crić francuski pržite krompir za rezanje klizača alat za rezanje krumpira

Ocjene kupaca:

KM 41.49
Od robe
U skladištu

Opis
Ovaj kućni biljni sekač izrađen je od čvrstog i vrhunskog materijala od nehrđajućeg čelika, izdržljiv, siguran i pouzdan. Izvrsno za sjeckanje luka, krompira, krastavaca i drugih povrća ili voća. Glatka na dodir i ugodno za držanje. Bit će to dobra kuhinja pomagač za vas. funkcije
. -Kolor : crna
. -Materijal : nehrđajući čelik
. -Ovo rezač krumpira može bez napora kriške kroz hranu stvoriti tanke trake uz minimalnu silu. -Dopcene od nehrđajućih čelika, rezanja bez napora za rezanje krumpira, luka, rajčice, limuna itd. -Ovo se proizvodi za zdrave grickalice, prelive salata za krišku ili pripremamo preliv za recepte za prženje Stir-Fry. - rezač krumpira može se koristiti i za pravljenje salata i lijepo uređene hrane, savršenog partnera. - savršen je alat koji odgovara ručno izrađenim čipovima od krumpira, povrća ili dinja.
Ovaj rezač krumpira može bez napora kriške kroz hranu za stvaranje tankih rezača sa minimalnim silom, rezačem za prikrivene sile za povrće za povrće Sekač, francuski rezač prženja, rezač krumpira, biljne rezač, rezač prženja od vafla, rezač prženja, rezač prženja za krompir, francuski rezač prženja nehrđajući čelik. | Usvojen od nehrđajućih čelika, rezanje bez napora za rezanje krompira, luka, rajčice, limuna itd.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji