.

.

Pinch valjak za radio vrpcu Kasetofon za popravak Pinch Roller 2x

Pinch valjak za radio vrpcu Kasetofon za popravak Pinch Roller 2x

Ocjene kupaca:

KM 9.49
Od robe
U skladištu

Opis
Ovaj valjak za snimač je čvrst i čvrst, koji može izdržati dugotrajnu upotrebu. Odlikuje se bakrenim materijalom koji ima visoku izdržljivost, nije lako deformirati. Fina izrada, osigurava praktičnost. Ovaj valjak za snimač će se popraviti i popraviti lakše i glađe. funkcije
. -Kolor : srebro
. -Materijal : bakar
.20 CM / 0,47x0,08x0,08in
. - Napravljeno sa bakrenim materijalom, snažnim i izdržljivim, dovoljnom količinom za zadovoljavanje vaših potreba. - Funkcija : Da biste vrpci dali određeni otpor, tako da je magnetska glava u bliskom kontaktu sa trakom kako bi se spriječilo signali različitih veličina. - Zamjena starih, oštećenih ili slomljenih remenica. Koristi : snimači kaseta, diktafoni za automobile / igrači, pojačala za napajanje i itd. - Mala i kompaktna veličina, svjetlost u težini, možete ga nositi i koristiti gdje god krenete. - Odličan zanat, pažljivo do svakog detalja da ga daju šik i prekrasan izgled.
Izrađen sa bakrenim materijalom, snažnim i izdržljivim količinama za ispunjavanje valjkastih valjka za radio vrpcu, pinch valjak za diktafon, pinch valjak za audio, ležajni valjak za diktafon, repunirni valjak za rekorder , Kasetofon za popravak mašine za popravku pinch valjka, valjak za popravku zapisa, pinch valjak, rekorder Pinch valjak.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji