.

.

Hemoton Greenhouse PVC poklopac mini staklenika Zamjena pokrivača protiv zamrzavanja

Hemoton Greenhouse PVC poklopac mini staklenika Zamjena pokrivača protiv zamrzavanja

Ocjene kupaca:

KM 0.33
Od robe
U skladištu

Opis
Ako tražite poklopac staklenika, tada ne smijete propustiti naš staklenički poklopac za zamjenu. Napravljen od PVC materijala, visokokvalitetan je i izdržljiv. Poklopac je za proširenje rastuće sezone u rano proljeće i kasno jesen. funkcije
. - Boja : zeleni . - Materijal : PVC. - Veličina : cca. 69,00x49,00x155,00cm / 27. - Uz ovaj staklenički poklopac, Možete upravljati biljkama rano u oprugu i proširiti sezonu sadnje. - vrlo izdržljiv, jednostavan za pomicanje i sastavljanje, uštedu vremena i bez napora. - izdržljiv i čvrst, možete ga staviti u zatvorene ili na otvorenom. - može učinkovito zaštititi vaše dragocjene biljke iz mraza, tuče, snijega, hladnog vjetra, ostale teške vremenske prilike i insekata. - prekrasan poklon za vašu porodicu i prijatelje koji vole vrtlarstvo i sadnju.
Ovom poklopcu staklenika, možete kontrolirati biljke rano u oprugu i proširiti sezonu sadnje . vrlo izdržljiva , Lako se kreće i sastavlja, uštedu vremena i bez efekta . izdržljiv i čvrst, možete ga staviti u zatvorene ili na otvorenom . Može učinkovito zaštititi vaše dragocjene biljke od mraza, tuče, snijega, hladnog vjetra, drugih teških vremenskih prilika i insekata.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji